Dop och chill

Konniciwa

Idag var det dop :) min söta kusin (min kusins barn) Liv döptes idag, Liv Alice Lina Hörnemalm.
Sedan efteråt fick man supergott fika, haha!
Sedan har man suttit bänkad framör The sims 3. Det är så bra, och nu kommer ett nytt expansion paket, ska ni köpa det?
Just nu sitter jag och ser på Travel & living, några som är jätterika visar deras hus typ!
Och så har jag sett kändis djungeln, vad tycker ni om det. Själv skulle jag vilja vara där men inte göra utmaningarna ;)

Puss, gonatt!

Måste ha...

Konniciwa

Jag blev så sugën på chips så jag for til restaurangen och köpte det. Det tar typ 3 minuter att cykla dit så det var ingen fara. Så nu sitter jag här och skriver.
Snart börjar ju idol kom jag på. Ska ni se det? Det ska då jag.

Idag var det skola som gällde, ville inte vakna i morse men man måste ju. Sedan är det ju helg nu så  man får sova ut ordentligt.
Skulle iof vara med en kompis idag, men då fick hon inte vara med någon. Och imorgon ska hon vara med Ida (Tycker inte om henne så mycket, men hoppas de har kul). Så det får väl bli på söndag.

Aja, nu ska jag se på idol och mysa med min underbara familj. Vi ses<3

Bianco<3

Asså finns det något bättre än skor? Jag älskar dem, och massa olika finns det. Jag klickade mig nyss i på Biancos hemsida för att kolla lite på skor.
Och vet ni? Då hittade jag dessa ursnygga skor. Jag ska fråga om jag kan få köpa dem, aldrig att jag lämnar dem kvar på Biancos hemsida ;)

Har ni några skor som ni tycker om, eller någon bra hemsida? Tipsa då :)

Förlåt

Konnichiwa

Förlåt för att jag inte har skrivit något, men som ni har det just varit ett härligt sommarlov, och vi har haft rätt bra väder, det blir då att man har mindre tid för datorn! Och nu har ju skolan börjat så den går före.
Men lovar att jag ska vara aktivare, det kanske blir 1 inlägg per dag. Det beror helt enkelt på hur mycket tid jag har :)
Jag har nu bestämt (bara sådär) att min blogg ska handla om min vardag, skor, väskor och shopping :)
Shopping+väskor+skor=Föralltid
De tre sakerna som jag har skrivit med fet text är något jag värklige älskar. Okej Chips också, men det skulle förstöra det "fina".
Vad gillar/älskar ni? Nämn tre saker!

Bye


RSS 2.0