Hos Ella

TJeeeenis

Är hos Ella nu :D
En video blogg kommer snart ;)
ELla sjunger, haha. Filmade nyss henne. Men det får  ni innnnte se!
Aja, nu ska jag vara social med ella. BYee!


Hugs and kisses, Emilia

Min design

Hej

Jo det var en tjej som mejlade mig och frågade vart jag fick tag på min design.
Och jag har tagit den från en tjejs blogg (Gratis dock!)
Vill du också ha en? Eller en annan design, gå då in här:
www.designandmakeup.se

Lycka till :)

Hugs and kisses, Emilia

God morgon

Good morning people

Hur har ni sovit? Jag har sovit bra, somnade typ halv 2 eller 1.
Jo jag har tänkt på en grej. Ni vet typ Dessie och Kissie? När folk klagar på den och säger att dem inte gillar Kissie eller Dessie. Då blir dem säkert sura och vet inte vad dem ska göra så då säger dem "Åh så kul. Ni är så avundsjuka på mig, eftersom jag är sveriges största bloggerska bla bla bla..." eller hur? Jag menar inget ont om dem, men de verkar inte kunna försvara sig på bättre sätt ;) Man måste väl acceptera att man inte kan bli älskad och omtyckt av alla?

Aja, över till det jag skulle säga. Idag ska jag ju då vara med Ella, ovanligt? Nä :)
Vi ska väl göra lite video bloggar, så om ni vill se vad vi har för oss idag kan ni kolla in hennes blogg. Klicka på hennes namn nedanför:
Ellas blogg
Så, LÄS DEN :D

Nu ska jag gå och duska. OCh göra mig i ordning tills Ella kommer ;)

Hugs and kisses, Emilia


Undentified Flying Object

Tjeeeena

Asså, sorry för bloggen. Men jag har seriöst inte orkat blogga alls de senaste veckorna. Hoppas det blir ändring på det.
Nyss när jag loggade in så tittade jag ut genommitt fönster, då såg jag något orangt och litet (låååååångt borta) flyga "förbi". Vad kan det ha varit? Det  var absolut inget flyg. Jag började tänka på ufo ballong som det kallas, men kan det stämma? Jag blev iaf skit rädd.

Idag var jag med Ella, vi nördade spel som vanligt.
I morgon ska jag också vara med henne :D

Hugs and kisses, Emilia

Spanska Revolutionen

Trååk!

Jag kom just på att jag ska ha skrivit om den spanska revolutionen till imorgon!!! Hjälp, hur ska jag hinna?

Hugs and kisses, Emilia

Snabb helg

Heii

Hej, hur har er helg varit? Min har varit bra, men om Ella inte hade varit i Umeå hade den varit bättre ;)
Well, i fredags åkte vi in till Piteå stad för att fira min kusin Lina som har fyllt år. Så vi köpte med mat från max och åt , riktigt lyxit ;) Och för er som inte förstår var jag ironisk ;)
På lördagen åkte vi in till Luleå för att äta middag hos Desse och hennes familj och vi hade skitkul jag å Desse.
Sen idag så var jag och Desse ute, sedan åkte vi lite skidor, men sen for hon hem :(
Så min helg har varit super (ännu en gång :)).

Hugs and kisses, Emilia

Dagen som gått

Heii

Idag vare skola, såklart. Och då trodde jag att Fanny skulle komma men man kan inte ha så höga förväntningar ;) Iaf så kom hon inte -.-Men det gjorde inget ;)

När jag kom hem satte jag mig vid datorn men sedan gick jag upp till mitt rum och såg lite på tv. Det var bara tråkiga program så då tog jag min dator, men det skulle jag inte ha gjort. Den fick mig bara på dåligt humör. Men den vägrar ju att laddas :(:(:(:( CP DATOR!

 

Hugs and kisses, Emilia


Nytt namn

Hola

Ni kanske har lagt märke till att det inte längre står "Mjauumilla" längst upp på bloggen och det är för att jag har ändrat namn. Seriöst Mjauumillan? Barnsligt! Millan' ser bättre ut! Men ni kan fortfarande skriva www.mjauumilla.blogg.se *suck* om ni glömmer bort :)

Aja, nu ska jag gå. Bye. Uppdaterar lite senare om min dag ;)

Bye bitches.

 

Hugs and kisses, Emilia


ICE ICE Baby

Helluuu

Hur har eran helg varit? Min har varit SUPER!
Fredags:
Skola, efter skolan åkte jag och Fanny hem till mig sedan kom Desse och efter ett tag Ella. Då gjorde vi oss i ordning för discot i Norrfjärden :) Sedan kom Jennifer och då for vi till Norrfjärden för att gå på discot ICE ICE Baby, kul kul.
Där dansade vi och skömde ut oss totalt som alla andra människor där, haha nejdå! Bara skojjas! Men vi dansade och hade kul. Sedan typ klockan 12 så kom en kille och började dansa med mig och det slutade med strul (ofc ;)) och sedan typ när det var slut åkte vi hem och Desse sovde över här :) Men jag var tp skit konstig så jag skrattade åt INGENTING, trötthet antar jag :)

Lördag:
Desse åkte hem, mamma och pappa åkte till Skelefteå för att fira 20 år tillsammans. Så då kom farmor och vi åt god mat och åt lite gotta till kvällen. Vi hade kul :D

Söndag:
Jag vaknade typ 10 så då gick jag ner, där var farmor, Felicia och Amanda :) Jag åt frukost och såg hur fint det var ute så jag tog snabbt telefonen och ringde Ella, man måste bara gå ut i sådant väder. Så då skulle hon komma efter lunch och vi skulle gå ut :) Sen kom mamma och pappa hem och jag fick en blå skit snygg tröjja av dem och ett halsband :D:D Taack <3 Sedan åkte farmor hem och allt var som vanligt igen! Och sedan åkte Ella hem :( Och på kvällen åt vi gotti gotta!

Min helg :) Ganska vanlig... WHATEVER!
Jo just det. Använder ni sport bhåar? Inte jag, va fan ska man ha dem till? Fånigt tycker jag, det är väl likadant som en vanlig bh, bara att sport bhåar är mkt mkt fulare :D HAHA! Aja, need som sleep!

Hugs and kisses, Emilia

RSS 2.0