Sumimasen

Hejsan

SUmimasen, ursäkta för att jag inte har skrivit något på länge. Jag är ju helt hopplös! Jag tror inte detta kommer funka. Jag skriver ju aldrig något. Fy skäms på dig Emilia! TÄnk om Foki eller någon annan änd bloggare bara skulle sluta skriva och skita i bloggen pågrund av annat! Nej fy Emilia, skärpning!
Aja, jag har iaf varit i Kalix hos min farmor och faster under lovet. VI har badat, varit på stan och pysslat endel! Under resten av lovet kommer det inte hända så mycket. Eller jo det är ju Halloween nu på lördag så på fredag ska vi äta middag med några vänner. Vi kommer klä ut oss och äta god mat, åh vad kul!

JAg saknar min bästis så himla mycket så att jag nästan spricker. Hon är i Stockholm, huvudstaden våran, och hälsar på sina kusiner, hoppas du har kul! Men vet ni vad? HON KOMMER HEM IKVÄLL!!! SÅ himla kuuul. Ringer till dig i morgon direkt då jag vaknat, jag måste ju vara med dig <3<3

Aja bye!

Hugs and kisses Emilia


Sjuk

Tjenamors

Hur mår ni idag? Jag mår mycket bättre och jag tror nog att det blir skola för mig i morgon, jag har ju trots allt ett spanska prov!
Och förlåt för att jag inte har skrivit, jag har inte glömt bort bloggen. Jag har haft feber, hög feber. Kring 40 grader, så jag har inte haft orken att blogga! Men nu kände jag mig lite bättre.
För mig och Ella blir det ingen dans idag, jag ringde henne nyss och hon hade så ont i huvudet, krya på dig sötnos. <3
Jag har nog inte så mycket mer och säga, min helg har väl varit... äsh jag vet inte, jag sov ju den mesta tiden ;) Haha!

Hugs and kisses, Emilia

Halloween

Hejsan

Halloween kryper allt närmre och ännu har jag inte bestämt vad jag ska göra, antagligen gå på något disco eller bara mysa med några vänner.
Jag vet inte vad jag ska ha för kläder eller nått! Måste nog börja fundera på det.

(Svordom) nu går det inte att ladda upp en (svordom) bild >:(

Vad ska ni göra till Halloween?


Härligt väder

Tjoo

Hur mår ni? Jag mår riktigt bra. Vädret här i norr är fantastiskt trots att det är höst.
Jag och min syrra har just varit ute och haft kul, härligt :)

Idag hade vi prov och otroligt nog gick det riktigt bra. Men i morgon är det hemkunskaps prov, vi får hoppas att det går bra.
Men jag är lite sur, jag vill så himla gärna åka till Stockholm och komma från norr och allt skolarbete för några dagar. Men mina föräldrar är så himla "lata". Hoppas ni läser detta och skäms! Haha.

Nu tjatar mamma på mig så jag antar att jag måste gå och äta nu, men vi ses people.

Hugs and kisses, Emilia

The Hills

Hello

Jao, nu sitter jag här i soffan och ser på The Hills, jag älskar det programmet!
Ella har åkt hem för en liten stund sedan och jag har tråkigt.
Ska kolla lite på ett av mina stora intressen väskor och skor.

Hugs and kisses, Emilia

Design

Hello

Nu har jag ändrat min design :)
Det är ju höst, så vad tycker ni om denna?
Själv tycker jag att den ger en liten mysig höst känsla.
Vill ni också ha denna superfina eller någon annan fin design? Klicka då här.

Är den fin?

Härligt

Hola

Som ni ser går det väl inte så bra för bloggandet för min del. Jag har haft mycket med skolan, fritiden och lite annat.
Jag ska berätta något kul.
Idag har jag och min bästavän Ella varit på filminspelning, vi är statister i en ny film som heter "Jag saknar dig", den är baserad på Peter Pohls bok "Jag saknar dig Jag saknar dig".
Detta är andra gången vi är med :)
Första gången var vi med på en rock konsert och var fans. Såklart ville jag synas, så jag satt på en persons axlar. Jag har ingen aning om vad han heter, haha!
Denna andra gången var vi på en skola och spelade in, vi fick gå ner för en trapp typ tusen gånger. Jobbigt väre lixom. Men det var kul, även denna gången ville jag synas så jag tog chansen och gick brevid huvudrolls personen!
Sedan visste inte pappa att det slutade halv två så Ella och jag promenerade in till stan och gick till ett cafe och tog köpte kulglass, två kulor var :) Mumma. Tokig som jag är i lakrits tog jag lakrits och saltlakrits. Och Ella tog polka och kiwi.

Jag tror inte jag kommer ha möjlighet till att skriva ett inlägg per dag, eftersom att jag är så slö. Jag säger till mig själv "Emilia, nu är det dags att blogga!!!" men som ni ser händer inte det. Eller okej, idag gick det ;)
Nu ska jag gå, ha det bra.

Hugs and kisses, Emilia

RSS 2.0