Seg dator!

Good evening!

Hur står det till folket? Här är det bra!
Jag har för att tag sedan kommit hem från Ellas stuga. Har varit med henne idag.
Vi har filmat lite idag och jag tänker visa lite sedan, när nu videon har laddat klart. Men min sega dator vägrar sammarbeta och ska självklart sega sig!
Aja, jag städa också idag och packade inför SPANIEN :D Vi åker ju om bara 7 dagar, härligt!
Jag kommer självklart blogga då så ni får se hur vackert det är i Barcelona, Valencia och Alicante.
Nu ska jag läsa andra bloggar medans jag väntar på att videon blir klar laddad.

Hugs and kisses, Emilia

Never say never

God dag

Det var kul igår kväll. Även om det blev drygt på slutet, musiken blev dålig och det var knappt några som dansade. Sedan var det Zakke som uppträdde, sådär var han väl!
Jag har inte så mycket mer att berätta. Kanske slänger in ett inlägg lite senare.

Hugs and kisses, Emilia


Kissie. Hur mår hon egentligen?!

HejHej

Sorry för att jag inte har skrivit något. Tänkte börja uppdatera lite lätt här!
En tanke som kom upp i mitt huvud när jag läste Kissies/Alexandras blogg:
Hur mår hon egentligen?
Hon skriver ju otroligt taskiga saker om varje människa hon ska möta/har mött. Jag vet att "Kissie" bara är en rollfigur, men still! Får man verkligen såra andra människor då?  För jag menar, det är ju fortfarande Alexandra som skriver. Hon hittar på en massa skit, men det kommer ju från Alexandra själv. Det är ju inte så att Kissie är någon dator/robot. Nejnej, det är Alexandra själv som skriver allt. Hon är ju hjärnan bakom allt som sagt!
Åh jag blir så arg, frustrerad och ledsen. Jag vet inte om det är såhär, men oftast så trackar man ner på andra för att själv må bättre då man mår dåligt. Och man vågar inte acceptera för andra och för sig själv hur dåligt man mår. Jag tror att Alexandra egentligen mår ganska dåligt, men hon vill inte släppa den här rollfiguren Kissie, för då tror hon att hon kommer tappa läsare, men ärligt talat tror jag det är tvärtom! För tänk om Alexandra en dag skulle säga förlåt för allt och skärpa sig, då tror jag att Alexandra skulle få mer läsare och även bli mer accepterad. Man vill bara ta tag i Alexandra och värkligen prata allvar med henne. Synd att det inte går och jag tror inte hon skulle lyssna på en 14-åring ;)

Aja, nu ska jag gå. Det är disco ikväll. Och man vill ju vara fräsh!
Slänger in en bild också :)


Hugs and kisses, Emilia

RSS 2.0